סיפור היקב
דניאל בילדותו היה מטייל עם סבו בכרם המשפחתי, לומד על סוגי גפנים ותהליך הפקת היין ולאחר מכן היו השניים מבקרים במרתף היין הביתי: לחיצה על כפתור בקיר, הרצפה הייתה מתרוממת, ומתחתיה התגלה מרתף יין קטן ואפל, קירותיו מכוסים במאות בקבוקים מהמאה ה-20, חלקם מהיינות הגדולים והמפורסמים ביותר.
האהבה ליין המשיכה וליוותה את דניאל כל השנים, לאחר שחרורו מהצבא החליט להמשיך את מורשת סבו ונרשם ללימודי דיפלומה במקצועות הכרם והיקב במכללת אוהלו בשיתוף מכללת cfppa למקצועות היין הצרפתית. בנוסף ללימודי הדיפלומה עבד דניאל ביקב בוטיק מקומי, שם צבר עוד שנים של ניסיון ובשנת 2012 נולד היין הראשון של יקב מכמורת. התגובות היו נלהבות, ושנה לאחר מכן כבר הוציא דניאל קולקציה של שלושה סוגי יינות ראשונים למכירה.
כיום הייצור השנתי עומד על כמה אלפי בקבוקים, וכולל יינות לבנים, ורודים ואדומים ממספר סוגים, שמופקים מזני ענבים משובחים הגדלים בצפון הארץ: בין הזנים שאפשר למצוא היום ביקב: סוביניון בלאן, גוורצטרמינר, שרדונה, ברברה, מלבק, קברנה פרנק, קברנה סוביניון, ארגמן, פטיט ורדו, סנג'ובזה, סירה ופטיט סירה. בתור אדם שגדל והתחנך במכמורת, אהבת היין מתחרה רק באהבת הים, כך שדניאל הוא גם שייט וגולש ומורה לימאות. רבים מתוויות היין קשורות לספינות ולהיסטוריה ימית מגוונת, החל מתקופת הויקינגים וכלה ביאכטות "J CLASS" המיוחדות שהתחרו לפני מאה שנה בתחרות גביע אמריקה יאכטות. פשוט תשאלו אותו, על יין או על יאכטות.. הוא כבר יספר לכם..